Un autotren care transporta maşini s-a răsturnat la ieşirea de pe A1

Un autotren care transporta maşini s-a răsturnat la ieşirea de pe A1
Şoferul unui autotren care transporta maşini a fost rănit grav, după ce vehiculul s-a răsturnat pe câmp, la ieşirea de pe autostrada A1
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un autotren care transporta mai multe autoturisme s-a răsturnat, în noaptea de duminică spre luni, la ieșirea de pe Autostrada A1, în județul Arad. Şoferul a fost rănit grav, iar mașinile transportate au fost aruncate în câmp.

Accidentul a avut loc în jurul orei 00:30, pe o bretea de ieșire de pe Autostrada A1, la kilometrul 538, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Autotren răsturnat la ieşirea de pe autostrada A1

"Din cercetări a reieșit că un bărbat de 43 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea un ansamblu rutier, care transporta autoturisme, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma accidentului, a fost rănit grav conducătorul ansamblului, acesta fiind transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat al instituției.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a indicat că acesta nu era băut, transmite Digi24.

Autoturismele care s-au răsturnat din autotren au fost avariate și se aflau la locul accidentului și luni dimineață, mai arată sursa citată.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image