fbpx

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul trei

Un bărbat a murit după ce a căzut de la etajul trei

Image
Image

Un bărbat de 63 de ani a decedat, sâmbătă, după ce a căzut de la etajul trei al unui bloc din municipiul Arad, martorii afirmând că el voia să îşi aranjeze marchiza ca să umbrească balconul locuinţei, dar a alunecat de pe scară.

Potrivit Agerpres, accidentul a avut loc în cartierul Micălaca, iar echipajul SMURD sosit a putut doar să constate decesul.

"Poliţiştii au fost sesizaţi despre un eveniment din municipiu. La faţa locului, s-a constatat că un arădean de 63 de ani ar fi căzut de la etajul 3 al blocului unde locuia. Echipajul SMURD a constatat decesul, trupul neînsufleţit fiind transportat la SJML, în vederea efectuării autopsiei. Din primele verificări, nu sunt suspiciuni cu privire la cauza decesului", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Conform aradon.ro, vecinii spun că bărbatul în vârstă de 63 de ani încerca să își aranjeze marchiza de pe balcon, pentru a se feri de soare. Într-o clipă de neatenție, însă, s-a dezechilibrat și a căzut in gol de la etajul 3 al blocului. Bărbatul locuia singur în apartament, familia sa locuind în Târgu Jiu.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Sursă foto aradon.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.