fbpx

Un bărbat care agresase două tinere a fost recunoscut de poliţişti după ce s-a dus singur la secţie, să reclame un furt

Un bărbat care agresase două tinere a fost recunoscut de poliţişti după ce s-a dus singur la secţie, să reclame un furt

Image
Image

Un tânăr de 22 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru că ar fi lovit cu pumnul în faţă două tinere. Bărbatul s-a dus singur la secţie, dar nu ca să se predea, ci pentru a reclama furtul telefonului.

Altercaţiile au avut loc în dimineaţa de 7 februarie, în municipiul Arad, la distanţă de câteva minute una de alta. Tinerele agresate au depus plângeri la Poliţie. N-a durat mult şi suspectul a fost identificat, pe baza semnalmentelor descrise de victime.

Agresorul s-a dus, în aceeași zi, la Poliție, să reclame faptul că i-a fost furat telefonul. A fost recunoscut chiar de către polițistul care se ocupase de plângerea victimelor și avea descrierea individului, informează site-ul aradon.ro. Suspectul a fost reţinut pentru 24 de ore, însă ulterior anchetatorii au luat decizia să îl cerceteze în libertate, fără alte restricţii, pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Agresorul le-a lovit cu pumnul în faţă pe cele două fete

Una dintre victime a povestit că tânărul a lovit-o cu pumnul în faţă, în zona unei staţii de transport public. Aceasta și-a reamintit cum a fost abordată de agresor, dar și momentul în care a fost atacată. "M-a întrebat dacă oprește autobuzul în zonă și i-am spus că nu știu. După aceea m-a întrebat de ce mă uit urât la el. Nu l-am băgat în seamă și în timp ce venea spre mine a mormăit ceva, cum că vrea să mă bată. N-am înțeles prea bine și după aceea m-am trezit cu pumnul în ochi. Mi s-a făcut rău după lovitură, nu am mai putut să stau în picioare. M-am pus pe pământ și el a plecat lejer, ca și cum nu s-a întâmplat nimic", a povestit victima, citată de aradon.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.