fbpx

Un bărbat a murit într-un accident rutier produs între un autoturism şi un camion, între Arad și Curtici

Un bărbat a decedat, după ce maşina pe care o conducea a intrat în coliziune cu un autocamion. Accidentul a avut loc miercuri, în jurul orei 10.00, la ieșirea din Arad spre Curtici, pe DJ 709B.

În urma impactului, mașina a ieșit în afara părții carosabile. Șoferul autoturismului, un bărbat în vârstă de 64 de ani, a rămas încarcerat, fiind inconștient la sosirea echipajelor de salvare, informează site-ul aradon.ro.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Arad a trimis la faţa locului o autospecială de terapie intensivă mobilă şi o autospecială pentru descarcerare cu cinci subofițeri. Victima a fost descarcerată și predată echipajului SMURD, în viață, dar inconștientă, anunţau iniţial autorităţile. Medicii nu au mai reuşit, însă, să îl salveze pe conducătorul auto, iar la scurt timp a fost confirmat că bărbatul, în vârstă de 64 de ani, din Curtici, a fost declarat decedat.

Traficul rutier pe drumul judeţean care leagă cele două localităţi a fost blocat pe ambele sensuri, mai anunţă aradon.ro.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.