fbpx

Un om de afaceri a murit, după ce maşina sa a explodat în momentul în care a pornit-o

Un om de afaceri a murit, după ce maşina sa a explodat în momentul în care a pornit-o

Image
Image

Mașina unui om de afaceri din Arad a explodat în această dimineață, provocând moartea șoferului. Presa locală scrie că explozia a fost atât de puternică, încât a spart geamurile locuințelor din apropiere.

Primul anunţ public a venit din partea ISU, care a transmis că o mașină a luat foc sâmbătă dimineață în Arad, "pe Calea Aurel Vlaicu (în față la Profi). În interior este o victimă decedată". 

„În această dimineață în jurul orei 7, am fost sesizați prin apel 112, despre faptul că în parcarea unui supermarket din municipiul Arad s-a produs o explozie la un autoturism. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de despre un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat. În continuare se efectuează cercetări cu privire la stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a informat Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Arad.

Potrivit aradon.ro, care citează martori, victima este un cunoscut om de afaceri local, Ioan Crișan (66 de ani). Se pare că omul de afaceri s-a urcat în mașină în jurul orei 7.00, după ce a băut o cafea la cafeneaua din zonă, iar când a pornit mașina aceasta a explodat.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.