fbpx

VIDEO. Au încercat să smulgă bancomatul cu ajutorul unui autoturism

Image
Image

În această dimineață, hoții au legat un bancomat, amplasat în afara unei societăți comerciale, cu o chingă și au încercat să-l smulgă cu ajutorul unui autoturism.

În timp ce o parte dintre hoți erau ocupați cu furtul bancomatului, alți doi au încercat să ajungă la ghișeul casei de schimb valutar din interiorul magazinului, folosind o rangă pentru a deschide ușa. Hoții au abandonat operațiunea când au fost surprinși de un angajat al magazinului, care a și sunat la 112.

“În această dimineață, la ora 04:05, s-a sesizat prin SNUAU 112 că persoane necunoscute încearcă pătrundă prin efracție în incinta unei societăți comerciale de pe Calea Aurel Vlaicu.
Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și au constatat că în jurul orei 04:00, patru persoane mascate au forțat ușa de acces în magazin, au pătruns în interior și folosindu-se de o chingă, au legat bancomatul amplasat în proximitatea intrării, de un autoturism și au încercat smulgerea aparatului, fără a reuși acest lucru. În același timp, doi dintre autori s-au deplasat la ghișeul de schimb valutar care funcționează în interiorul magazinului și folosindu-se de o rangă au forțat ușa fără a pătrunde în interior. Autorii au abandonat activitatea infracțională fiind surprinși de către un angajat. Cele patru persoane au părăsit locația fără a duce la sfârșit rezoluția infracțională.
Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la furt calificat, în vederea identificării persoanelor în cauză și tragerea acestora la răspundere penală”, au declarat reprezentanții IPJ Arad, potrivit aradon.ro.

Sursă foto/video aradon.ro.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.