fbpx

VIDEO. Incendiu devastator - 2000 de tone de cereale s-au făcut scrum

Image
Image

În jur de două mii de tone de cereale au ars, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un incendiu izbucnit la un depozit din Sântana, situat în apropierea gării din localitate. Zeci de pompieri cu mai multe autospeciale s-au luptat cu flăcările până dimineață, reușind să stingă incendiul.
„Intervenția a fost foarte dificilă, datorită posibilității prăbușiri construcției, a prezenței din abundență a materialului combustibil și a imposibilității pătrunderii în interiorul construcției”, spun pompierii arădeni, potrivit aradon.ro.

„Detașamentul de Pompieri Arad, cu sprijinul Gărzii nr. 2 de intervenție Chișineu Criș și a SVSU Sântana, a intervenit în orașul Sântana pentru stingerea unui incendiu la un depozit de cereale. În depozit se aflau aproximativ 2000 tone cereale. În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreg depozitul, cu posibilitatea propagării la alte construcții anexe și la patru camioane de transport. La aceasta oră (duminică, ora 9 – n.r.) incendiul este lichidat, se acționează pentru stingerea ultimelor focare. O autospeciala a Detașamentului de Pompieri Arad va rămâne pentru supravegherea incendiului”, transmit cei de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Arad, potrivit sursei citate.

Incendiul nu s-a soldat cu victime. A ars în totalitate depozitul și un cap tractor. Încă nu se cunoaște nici cauza incendiului, nici dacă depozitul a fost asigurat.

Sursă foto/video aradon.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.