VIDEO - Un tânăr i-a înjunghiat pe fosta iubită și pe fratele acesteia. Momentele de groază au fost transmise live, pe Facebook

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Clipe de groază pentru o familie de Arad, în noaptea de joi spre vineri. Un bărbat s-a năpustit în casă și a înjunghiat două persoane, victimele fiind fosta lui iubită și fratele acesteia. Totul s-a întâmplat în timpulunei petreceri, în casa părinților femeii, din localitatea Nădab, iar clipele de groază au fost transmise live, pe Facebook. Sunt surprinse momentul în care individul se năpustește asupra victimelor sale și țipetele de groază ale acestora, precum și ale celorlalți care se aflau la petrecerea respectivă. Un copil strigă, în repetate rânduri, "Nu muri, mami meu"!

Înregistrarea poate fi văzută AICI.

Surse din rândul anchetatorilor au declarat, pentru Agerpres, că agresorul are 32 de ani şi locuieşte în localitatea Olari, iar în cursul nopţii a văzut pe Facebook fotografii cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab. Bărbatul a mers la petrecere şi i-a înjunghiat pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit. Ulterior, în cursul nopţii, poliţiştii l-au găsit pe bărbat pe o stradă din satul Olari, în apropiere de casa sa, iar când a fost somat să se predea, bărbatul s-a înţepat cu cuţitul în abdomen şi în gât.

Agresorul a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, unde a fost internat în stare gravă, la Secţia Anestezie şi Terapie Intensivă.

La acelaşi spital se află şi victimele atacului, internate la Chirurgie, unde au fost supuse unor intervenţii chirurgicale, iar medicii afirmă că sunt în stare stabilă.

Cazul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, care fac cercetări in rem cu privire la fapta de tentativă de omor, avându-se în vedere că starea în care se află suspectul nu permite deocamdată audierea acestuia.

Sursa foto: observator.tv

Image