fbpx

Bărbat gonit cu mătura din spital

Bărbat gonit cu mătura din spital

Image
Image

Un bărbat a fost gonit cu mătura de pe holurile Spitalului Județean de Urgență Reșița. Doi infirmieri și un brancardier se pare că și-au pierdut răbdarea și au găsit o cale mai puțin profesionistă pentru a rezolva problema.

După ce, în mediul online, a apărut un filmuleț în care 3 angajați ai spitalului din Reșița gonesc cu mătura un bărbat, managerul Waldemar Murgu declară pentru expressdebanat.ro care vor fi consecințele celor întâmplate: „Am fost informat cu privire la ceea ce s-a întâmplat. Am demarat de îndată o anchetă internă. Cei 3 angajați ai spitalului, respectiv doi infirmieri și un brancardier, au fost convocați pentru luni, 27 ianuarie, ora 12.00, în fața Comisiei de Disciplină. Aceasta este formată din directorul medical, un jurist, medicul-șef de secție, asistentă-șefă etc. Eu nu fac parte din această comisie. Vom lua cu siguranță măsurile impuse. Membrii vor analiza, vor lua o hotărâre și îmi vor propune măsurile care se impun”.

Se pare că persoana gonită de pe holurile spitalului nu ar fi mers acolo din motive medicale. Bărbatul venea frecvent, cadrele medicale fiind nevoite să cheme Poliția Locală de nenumărate ori pentru că bărbatul era agresiv, băut, ba chiar urina pe holuri.

„Nu am tolerat niciodată și nu voi tolera astfel de lucruri. Din punctul meu de vedere este inadmisibil ce s-a întâmplat, indiferent de conjunctură! Sunt convins că se va propune sancționarea angajaților implicați”, a concluzionat Waldemar Murgu potrivit sursei citate.

VIDEO: https://www.facebook.com/ExpressdeBanat/videos/2551856318418450/

Sursă foto/video expressdebanat.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.