fbpx

Festivalul Custom Reşiţa va fi anulat, iar Primăria bagă banii economisiţi în infrastructură rutieră

Festivalul Custom Reşiţa va fi anulat, iar Primăria bagă banii economisiţi în infrastructură rutieră

Image
Image

Ediția a doua a festivalului Custom Reșița va fi anulată din cauza coronavirusului. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul Ioan Popa. Banii care ar fi trebuit alocați concertelor vor fi redirecționați spre lucrări de infrastructură în oraș. Nu este însă singura măsura decisă de Primăria Reșița.

Programat să se desfășoare la finalul lunii iunie, festivalul Custom, care până acum s-a mai ţinut o singură dată, va fi anulat în acest an, pentru a evita răspândirea coronavirusului, informează site-ul expressdebanat.ro. Suma care ar fi trebuit direcționată spre Custom Reșița 2020 este de aproximativ 300.000 de euro. Banii vor merge acum spre infrastructura din Reșița.

Centrele de zi pentru bătrâni își închid și ele porțile până în 31 martie. În ceea ce privește Cinematograful Dacia, se va stabili astăzi dacă se va închide total sau dacă spectatorii vor avea acces doar la distanță unul de celălalt. Cert este că filmele pentru copii nu vor mai rula în acestă perioadă, mai notează sursa citată.

Simfonia Lalelelor va fi amânată

Şi în Argeş sunt măsuri drastice. Unul dintre cele mai mari evenimente pe teme de floricultură și spații verzi din sud-estul Europei, Simfonia Lalelor a fost anulată. Programată iniţial pentru perioada 22 - 24 aprilie a acestui an, ar putea fi anulată şi reprogramată la o dată ulterioară, în contextul actual în care creşte numărul cazurilor de coronavirus, iar măsurile autorităţilor din Argeş vizează limitarea formării grupurilor mari la orice fel de manifestare, arată ziarulargesul.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.