fbpx

Fost primar găsit împușcat în cap, vineri dimineață. Acesta ar fi suferit de depresie post-Covid

Fost primar găsit împușcat în cap, vineri dimineață. Acesta ar fi suferit de depresie post-Covid

Image
Image

Emanuel Dănilă, ales în toamna anului trecut primar în Bocșa (județul Caraș-Severin),  fost găsit mort, vineri dimineață. Trupul acestuia a fost descoperit de soție, în pensiunea pe care familia o deținea.

Emanuel Dănilă își dăduse demisia din funcția de primar acum o lună, invocând probleme de sănătate. Vineri dimineață, acesta s-ar fi împușcat în cap cu o armă de vânătoare pentru care avea permis.

Într-un mesaj publicat după ce vestea decesului a apărut în spațiul public, președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela, a dezvăluit că fostul edil ar fi fost infectat cu Covid și că ar fi recurs la sinucidere pe fondul unei depresii generate de îmbolnăvire:

„Camaradul nostru, Emanuel Dănilă, Manu de la Bocșa, astăzi s-a ridicat la Cer prin voința lui.

Este un gest tragic și disperat, într-o lună a durerii și a patimilor, generat de o depresie post Covid, din cauza căreia a și demisionat din funcția de Primar.

Era un om bun și harnic, un coleg sincer și devotat, un spirit liber și un rebel frumos.

Condoleanțe familiei îndurerate, alături de care noi, Filiala PNL Caraș-Severin, vom fi mereu!

Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească!”

„În această dimineață, la ora 08.29, Poliția Orașului Bocșa a fost sesizată prin apel 112, de către o persoană de sex feminin despre faptul că și-a găsit soțul împușcat în locuință.

Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, stabilind că este vorba despre un bărbat de 57 de ani, din Bocșa, care prezenta o plagă prin împușcare la nivelul capului.

Echipajul Serviciului de Ambulanță deplasat la fața locului a constatat decesul bărbatului.

De asemenea, la fața locului a fost găsită o armă de vânătoare.

În acest moment, o echipă operativă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin se află la fața locului în vederea efectuării cercetării la fața locului și stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul.

Din verificările efectuate până în prezent, arma de vânătoare este deținută legal de bărbatul în cauză.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.