FOTO 📸 Bucăți de pietre și stânci au blocat, azi-noapte, DN 57

caderi stânci
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Traficul este oprit de azi-noapte, pe DN 57, în apropiere de Berzasca, la limita județului Caraș-Severin cu județul Mehedinți, ca urmare a căderilor de pietre și stânci de pe versanți, a anunțat DRPD Timișoara. Drumul este blocat total.

Circulația pe traseul Orșova – Moldova Nouă și retur se va desfășura pe ruta DN 6 Orșova – intersecție DN 57B – DN 57B Oravița – DN 57 Oravița – Moldova Nouă, informează sursa citată.

{showtime 187}

Zona este ținută sub observație, fiind montate indicatoarele de acces interzis. Informațiile privind reluarea traficului, în urma căderilor de stânci de pe drumul național, vor fi actualizate în cursul zilei de azi.

“Din cauza unei alunecări de teren care a determinat căderea de pietre, pământ și nisip, circulația este închisă pe DN 57 Orșova – Moldova Nouă, la kilometrul 65+200 metri, în zona localității Cozla, județul Caraș-Severin. Traficul se desfășoară deviat pe ruta Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 -Moldova Noua”, a anunțat, miercuri dimineață, Centrul Infotrafic.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursa foto: DRPD Timișoara

Image