Imagini incredibile! Drumul în care poți intra în groapă până la brâu a ajuns vedetă pe internet

Imagini incredibile! Drumul în care poți intra în groapă până la brâu a ajuns vedetă pe internet
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Imagini incredibile pe un drum judeţean din Caraş-Severin! Pe şoseaua ciuruită a apărut, de câteva luni, o groapă de peste un metru adâncime. Autorităţile promit lucrări de anvergură, din fonduri europene, însă e vorba de un plan pe termen lung, care nici n-a trecut de faza de proiect tehnic. Pe termen scurt, ca să evite o catastrofă, localnicii au "semnalizat" groapa cu o creangă de copac.

O șosea din Caraș-Severin este un adevărat pericol pentru șoferi. Este vorba despre drumul județean care duce spre Banatul Montan și care arată „ciuruit” de-a dreptul. Pericolul este foarte mare, mai ales că pe șosea, de câteva luni, a apărut o groapă uriașă, notează Digi24. Această groapă, semnalizată cu crengi și adâncă de un metru și 12 centimetri, a devenit vedetă pe rețelele sociale. Șoferii intră efectiv în ea până la brâu și se pozează în această ipostază, într-un gest prin care vor să atragă atenția, mai notează sursa citată. Ei cer autorităților refacerea completă a drumului.

Autorităţile promit un proiect de anvergură, cu termen-limită în 2023

Situația s-ar putea schimba, căci autoritățile promit acum reabilitarea drumului. „Este deja cu licitația gata pentru proiectul tehnic, este pus pe finanțare europeană, este semnat contractul cu ministerul și până în aprilie anul viitor trebuie să fie gata proiectul tehnic”, a declarat pentru Digi24 Romeo Dunca, președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin. În luna decembrie 2023, drumul ar trebui să fie reabilitat complet.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Image