fbpx

Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Pacientul din Reşiţa internat la Spitalul ''Victor Babeş'' din Timişoara nu are coronavirus

Image
Image

Tânărul din Reşiţa internat la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara nu are coronavirus, a declarat, miercuri seara, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al spitalului, dr. Virgil Musta.

"Institutul din Bucureşti nu a confirmat prezenţa coronavirusului la pacientul internat la noi cu această suspiciune", a afirmat Virgil Musta.

Tânărul de 25 de ani lucra ca asistent medical în Germania şi a revenit în România după ce a îngrijit patru bolnavi de coronavirus. El şi-a vizitat rudele din Reşiţa şi din Gărâna, iar de marţi a avut febră şi tuse seacă, fără insuficienţă respiratorie, fiind o formă uşoară de boală.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost transferat în noaptea de marţi spre miercuri de la Reşiţa la Spitalul "Victor Babeş" din Timişoara, unde a fost internat în departamentul special, cu medic dedicat, care a intrat cu echipament de protecţie de maximă siguranţă. Tânărului i s-au recoltat probele pentru coronavirus şi au fost trimise prin Direcţia de Sănătate Publică la Bucureşti, pentru confirmare.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.