Peste 350 de oameni şi un elicopter au pornit căutarea a doi fraţi dispăruţi din localitatea Globurău, județul Caraș-Severin

Peste 350 de oameni şi un elicopter au pornit căutarea a doi fraţi dispăruţi din localitatea Globurău, județul Caraș-Severin
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Peste 350 de poliţişti, jandarmi, pompieri, salvamontişti şi pădurari, dar şi localnici care cunosc foarte bine zona, continuă, joi dimineaţa, căutările celor doi copii, cu vârstele de 3 şi 5 ani, care au dispărut de acasă, miercuri seara, în satul Globurău, din comuna Mehadia, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin.

Potrivit AGERPRES, căutările celor doi copii s-au desfăşurat fără întrerupere de la momentul sesizării, iar joi dimineaţa, de la ora 5,00, un elicopter IGAV cu un echipaj la bord survolează întreaga zonă împădurită din proximitatea localităţii de dispariţie.

Iniţial, peste 100 de oameni au început operaţiunile de căutare ale celor doi copii, iar în cursul dimineţii de joi lui s-au alăturat alte 250 de persoane, inclusiv voluntari şi localnici.

La faţa locului se acţionează în continuare cu doi câini de urmă ai IPJ Caraş-Severin, urmând să fie adus un al treilea câine antrenat în misiuni de căutare-salvare, aparţinând de Serviciul Salvamont Caraş-Severin.

Potrivit sursei citate, Poliţia Mehadia a fost sesizată miercuri seara, în jurul orei 20,00, că minorii Frăţilă Florin Gheorghe, de 5 ani, şi Frăţilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu şi nu au mai revenit acasă.

Căutările se desfăşoară cu dificultate având în vedere condiţiile existente la faţa locului: arie împădurită extinsă, întuneric şi zonă accidentată.

Cei care pot furniza informaţii cu privire la cei doi minori dispăruţi sunt rugaţi să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

Sursă foto AGERPRES.

 

 

Image