Petrică Mîțu Stoian a murit la scurt timp după ce se vindecase de Covid

Petrică Mîțu Stoian a murit la scurt timp după ce se vindecase de Covid
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Cunoscutul interpret de muzică populată din Mehedinţi Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, anunță presa locală. Artistul avea 61 de ani.

 

Petrică Mîţu Stoian a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, după ce inițial fusese internat la o clinică pentru recuperarea post-Covid.

Expressdebanat.ro scrie că interpretul de muzică populară a început să se simtă rău la începutul terapiei post-Covid. Artistul a fost stabilizat și internat pe Secția Cardiologie, dar, la scurt timp, starea acestuia s-a degradat, fiind nevoie de intubare și transfer pe ATI.

Directorul medical al SJU Reșița a declarat, pentru presa locală, că Petrică Mîțu Stoian intenționa să facă terapie hiperbară post-COVID, dar a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic.

Artistul venise zilele trecute de la București, unde filmase pentru emisiunea de Revelion a unui post TV, mai menționează expressdebanat.ro. Acesta ar fi intenționat să facă o cură de terapie de 20 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image