fbpx

Petrică Mîțu Stoian a murit la scurt timp după ce se vindecase de Covid

Petrică Mîțu Stoian a murit la scurt timp după ce se vindecase de Covid

Image
Image

Cunoscutul interpret de muzică populată din Mehedinţi Petrică Mîțu Stoian a murit, sâmbătă seara, în jurul orei 20.00 la Spitalul Judeţean din Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, anunță presa locală. Artistul avea 61 de ani.

 

Petrică Mîţu Stoian a fost dus de urgenţă, după ce starea sa s-a înrăutăţit, după ce inițial fusese internat la o clinică pentru recuperarea post-Covid.

Expressdebanat.ro scrie că interpretul de muzică populară a început să se simtă rău la începutul terapiei post-Covid. Artistul a fost stabilizat și internat pe Secția Cardiologie, dar, la scurt timp, starea acestuia s-a degradat, fiind nevoie de intubare și transfer pe ATI.

Directorul medical al SJU Reșița a declarat, pentru presa locală, că Petrică Mîțu Stoian intenționa să facă terapie hiperbară post-COVID, dar a dezvoltat o bronhopneumonie care a fost mult mai amplă decât trebuie și a decedat în urma unui șoc septic.

Artistul venise zilele trecute de la București, unde filmase pentru emisiunea de Revelion a unui post TV, mai menționează expressdebanat.ro. Acesta ar fi intenționat să facă o cură de terapie de 20 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.