Trei elevi atacați de un câine, vineri dimineață, chiar în sala de clasă

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Clipe de spaimă pentru elevii unei școli din Reșița, vineri dimineață. Un câine a ajuns până într-o sală de clasă. Trei elevi de clasa a șasea au avut nevoie de îngrijiri medicale, anunță reper24.ro, menționând că elevii mai mult s-au speriat și unul singur a avut nevoie să fie vaccinat antirabic, pentru că a fost mușcat de picior.

Incidentul șocant a avut loc la Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița. Se pare că animalul ar aparține unei familii care locuiește în apropierea unității de învățământ și care are copiii înscriși chiar la școala respectivă. Nu este exclus ca patrupedul să fi pătruns în clădire tocmai pentru a-i căuta pe micuții proprietari.

Radar24.ro citează surse neoficiale care relatează că animalul ar fi sărit gardul locuinței și ar fi mers direct la școală. Când a pătruns în clasă, copiii s-au speriat, iar câinele a reacționat agresiv în agitația creată.

Jandarmii au fost alertați cu privire la incident, la fața locului fiind trimisă grupa de intervenție. Un echipaj specializat de ecarisaj a reușit să prindă câinele care a fost ulterior transportat în siguranță la padoc.

Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza OUG 55 art.12 din 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni, mai notează presa locală.

Cei trei copii atacați de câine nu au avut nevoie de spitalizare.

 

 

 

Image
Image