fbpx

Un șofer i-a lăsat fără grai pe medici și polițiști! Bărbatul avea o alcoolemie de aproape 6 la mie

Un șofer i-a lăsat fără grai pe medici și polițiști! Bărbatul avea o alcoolemie de aproape 6 la mie

Image
Image

Un bărbat de 62 de ani oprit de polițiști, pe un drum național din Caraș-Severin, a reușit să-i șocheze pe medici și pe oamenii legii. Etilotestul a indicat că acesta avea o alcoolemie de 5,79 mg la litru în aerul respirat.

Potrivit medicilor, alcoolemie în sânge ar trebui să fie, în acest caz, 7-8, valori imposibile. Practic, omul nu mai trebuia să fie în viață.

Reper24.ro scrie că șoferul a fost depistat pe drumul care leagă oravița de Moldova Nouă. Acesta le-ar fi explicat oamenilor legii că a luat "o gură de răchie" chiar atunci când a fost oprit în trafic.

Polițiștii au descoperit și că acesta avea permisul suspendat și conducea, de asemenea, un autovehicul neînmatriculat.

„Acestuia i se va întocmi dosar penal pentru conducerea unui autovehicul neînmatriculat, fără permis și sub influența alcoolului, iar alcoolmetrul a fost verificat și este în perfectă stare de funcționare“, a precizat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Caraș-Severin, pentru reper24.ro.

Șoferului i-au fost recoltate probe biologice, pentru a se stabili, cu exactitate, ce alcoolemie avea acesta înmomentul în care a fost oprit de polițiști.

 

 

Foto cu caracter ilustrativ (realitateadesuceava.net)

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.