fbpx

Un bărbat și-a înjunghiat mortal fosta concubină după ce a văzut-o cu noul iubit, în parc. După atac, agresorul s-a dus să bea o bere

Un bărbat și-a înjunghiat mortal fosta concubină după ce a văzut-o cu noul iubit, în parc. După atac, agresorul s-a dus să bea o bere

Image
Image

Două persoane au fost înjunghiate vineri seară, în parcul central din Oravița. Atacatorul ar fi chiar fostul concubin al femeii atacate în timp ce se afla la plimbare, cu actualul iubit. Aceasta a murit din cauza rănilor provocate.

 

”La data de 29 aprilie 2022, ora 21.10, poliţiştii din Caraş-Severin au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane, o femeie şi un bărbat, au fost lovite de un bărbat, care ulterior a părăsit locul faptei.  Femeia, de 35 de ani, din Oraviţa, a fost preluată de ambulanţă, în stare gravă şi, ulterior, a decedat. În urma loviturilor, bărbatul a fost rănit uşor”, a anunțat IPJ Caraş- Severin.

Potrivit Antena 3, agresorul ar fi fost găsit într-un bar din Oravița, unde se oprise, după atac, să bea o bere.

Ancheta se desfăşoară sub coordonarea unui procuror din cadrul  Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin.

“Procurorii din cadrul  Parchetului de pe lângă  Tribunalul Caraș-Severin au  dispus în dosarul nr. 112/P/2022,  în data de 30.04.2022, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă  inculpatul F.M, pentru săvârșirea infracţiunilor  de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 Cp şi  loviri sau alte violente, prev. art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cp.

În fapt, s-a reţinut că,  în data de 29.04.2022, în jurul orei 21,11 pe raza localităţii Oraviţa din judeţul Caraș-Severin, respectiv în parcul din faţa Primăriei Oraviţa un bărbat, identificat în persoana inc. F. M. i-a înjunghiat, pe fondul geloziei, pe numiții B. L. S. (fosta concubină) şi Z. D. (actualul concubin al numitei B. L. S.), rezultând decesul numitei B. L. S., precum şi rănirea numitului Z. D.

Prin ordonanţă Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin inc. F.M. a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 30.04.2022.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin a formulat în data de 30.04.2022 propunere de arestare preventivă a inc. F.M. pentru o perioadă de 30 de zile la Tribunalul Caraş-Severin, pentru săvârșirea infracţiunilor  de omor, faptă prev. de art. 188 alin. 1 Cp şi  loviri sau alte violente, prev. art. 193 alin. 2 C.pen., cu aplicarea art. 38 alin. 1 Cp”, a transmis parchetul sâmbătă dimineață.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

Foto cu caracter ilustrativ

 

 

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.