fbpx

Un bărbat de 49 de ani a fost reținut de polițiști după ce a atacat cu un cuțit mai mulți minori

Image
Image

Un reșițean în vârstă de 49 de ani a fost reținut pentru 24 de ore după ce amenințat și agresat fizic mai mulți tineri și a distrus ușa unui imobil. Potrivit Reper24.ro, se pare că bărbatul i-ar fi amenințat pe tineri cu un cuțit, iar când aceștia au fugit, a plecat în urmărirea lor. Bărbatul a fost identificat, după comiterea infracțiunilor, și imobilizat de polițiști.

„Din verificările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 49 de ani, din Reșița, aflându-se pe o stradă din municipiu, în stare de ebrietate, ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător și lovit o minoră de 15 ani. Totodată, acesta ar fi amenințat și agresat fizic încă trei tineri, unul de 18 ani și un minor de 15 ani și distrus ușa de acces într-un imobil în care se aflau tinerii. De asemenea, bărbatul ar fi proferat acte și gesturi obscene în public, producând indignarea trecătorilor.
Bărbatul în cauză a fost identificat de polițiști pe o stradă din zona Parcului Siderurgistului, având în mână un obiect tăietor-înțepător, fiind imediat imobilizat și condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor și luării măsurilor legale”, a declarat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj contra bunelor moravuri. Bărbatul a fost reținut și urmează a fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

Imagine cu caracter ilustrativ.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.