fbpx

Angajaţii Complexului Energetic Hunedoara şi-au încasat salariile. Întârzierile au fost cauzate de zilele nelucrătoare

Image
Image

Conducerea Complexului Energetic Hunedoara a anunțat, marți, printr-un comunicat de presă, că toți angajații companiei și-au încasat drepturile salariale cuvenite.
„În legătură cu întârzierea la plata salarială a anumitor categorii de salariați ai S CEH  SA la termenul prevăzut pentru acordarea acestora și care au fost obiectul discuțiilor în presa locală și județeană, comunicăm că, la data prezentei, toți salariații și-au încasat drepturile salariale cuvenite. Întârzierea la plată a fost determinată de factori obiectivi aflați în legătură cu zilele nelucrătoare din preajma sărbătorilor de iarnă, cu zilele de weekend ce au urmat imediat acestora, precum și cu valoarea energiei electrice tranzacționate pe piața zilei următoare, valoare ce se încasează cumulat pentru acest interval. Discuțiile purtate de către administratorul special, Cristian Ioan Roșu, și directorul general, Samuel Dioane, cu reprezentanții tuturor secțiilor din cadrul Termocentralei Mintia – Deva, referitoare la aceste aspecte, nu au condus la înregistrarea unor disfuncții în activitatea de producere a energiei electrice și termice, angajații manifestând înțelegere față de situația dificilă cu care ne confruntăm”, se arată în comunicatul transmis de conducerea CEH, potrivit servuspress.ro.

Peste o sută de angajaţi ai Termocentralei Mintia au întrerupt lucrul, luni dimineaţă, nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile, aceasta deşi sâmbătă au primit asigurări că salariile vor fi achitate miercuri.

Citiți și: Protest la Termocentrala Mintia. Angajații au refuzat să intre în tură

Sursă foto economica.net.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.