fbpx

Asistentele și infirmierele de la Secția ATI a spitalului Orăștie și-au retras demisiile

Asistentele și infirmierele de la Secția ATI a spitalului Orăștie și-au retras demisiile

Image
Image

Cele cinci asistente și tot atâtea infirmiere de la Secția Anestezie și Terapie Intensivă a spitalului din Orăștie, care împreună cu medicul șef al secției și-au prezentat, luni, demisiile au revenit asupra deciziei luate și, încă de luni seara, s-au întors la muncă.
Potrivit servuspress.ro, medicul șef al secției, unicul specialist ATI din unitatea medicală, care deocamdată se află în izolare la domiciliu și-a păstrat decizia. Prefectul județului Vasilică Potecă a mers la unitatea medicală pentru a clarifica situația și susține că, medicul șef al Secției ATI va fi înlocuit de un alt cadru medical care va fi detașat la unitatea medicală din Orăștie.

Bolnavii internați pe Secția ATI a spitalului din Orăștie au rămas, luni, în grija unei singure asistente după ce restul personalului medical, în frunte cu medicul, și-au prezentat demisiile. Pentru a clarifica situația, prefectul din județul Hunedoara, Vasilică Potecă, a mers la Orăștie și a reușit să le convingă pe cele cinci asistente și cele cinci infirmiere să se întoarcă la muncă.

Credit foto News.ro.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.