fbpx

Clipe de panică, după ce un bărbat a scos un pistol şi a început să tragă, în faţa unei pizzerii din Hunedoara!

Clipe de panică, după ce un bărbat a scos un pistol şi a început să tragă, în faţa unei pizzerii din Hunedoara!

Image
Image

Momente de panică la o pizzerie din municipiul hunedorean Vulcan, după ce un bărbat aflat, se pare, în stare de ebrietate, a scos un pistol şi a început să tragă în aer, încercând să-şi impresioneze prietenii!

Cel care a tras cu arma de foc neletală, dar supusă autorizării, pentru care nu avea permis, era băut și a vrut să-și impre­sio­neze un amic. Polițiștii i-au făcut dosar penal săvârşirea infracţiunilor de neres­pectarea regimului armelor şi muniţiilor, uzul de armă fără drept și tulburarea or­dinii și liniștii publice, dar procurorii au dis­pus renunţarea la urmărirea penală, informează site-ul mesagerulhunedorean.ro. Bărbatul a comis faptele în municipiul Vulcan, în fața unui local public, și le-a de­clarat polițiștilor că a cumpărat arma de auto­apărare dintr-un magazin din Ger­mania, dar nu știa că are nevoie de permis pentru ea. Într-o seară, a băut cu prietenii și, ispitit de unul dintre ei, a scos pistolul și a tras câteva focuri în aer, în plan vertical.

Scăpat de urmărirea penală, tânărul și-a cerut înapoi, în instanţă, arma confiscată de polițiști, argumentând că urma cursul autorizat de port armă, însă instanţa a respins cererea, motivând că pistolul a fost folosit la comiterea unei infracţiuni şi că faptul că bărbatul s-a înscris ulterior la cursuri în vederea obținerii permisului nu este relevant.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.