fbpx

Doi bărbați au amenințat că se aruncă de pe acoperișul unui imobil din Petroșani, pentru a nu fi concediați

Doi bărbați au amenințat că se aruncă de pe acoperișul unui imobil din Petroșani, pentru a nu fi concediați

Image
Image

Doi bărbați s-au urcat, în această dimineață, pe clădirea în care funcționează Asociația Pensionarilor din Petroșani, amenințând că se vor arunca în gol.

 

„Astăzi, în jurul orei 08:20, Poliţia Municipiului Petroșani a fost sesizată despre faptul că doi angajaţi (în vârstă de 44 şi 54 de ani) ai unei asociaţii din municipiu au urcat pe acoperișul clădirii în care lucrează (de două etaje, din Petroșani), ca formă de protest, ca urmare a unor neînțelegeri cu angajatorul. La faţa locului s-au deplasat polițiști, jandarmi, reprezentanți ISU Hunedoara, dar şi un procuror şi reprezentanţi ai DSP şi ITM. În urma discuțiilor, cei doi au coborât de pe acoperiș, urmând ca revendicările acestora să fie analizate și să fie dispuse măsurile care se impun”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Cei doi bărbați, angajați ai Asociației Pensionarilor din Petroșani, ar fi au recurs la acest gest în urma unor neînțelegeri cu angajatorul. Ei ar fi protestat astăzi împotriva faptul că urma să fie concediați.

Zhd.ro scrie că, la începutul lunii iulie, din clădirea asociației pensionarilor din Petroșani a fost furat un seif în care se aflau circa 160.000 de lei, iar autorii spargerii nu au fost identificați până în prezent.

 

 

Sursa foto: zhd.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.