fbpx

Doi bărbați au fost găsiți înecați, în Hunedoara

Doi bărbați au fost găsiți înecați ieri, în nordul și centrul județului Hunedoara. Trupul primei victime a fost găsit într-un bazin cu apă, în apropierea unei benzinării din Baia de Criș. Cel de al doilea bărbat înecat a fost găsit de localnicii din Sântămăria Orlea, în aval de unul dintre barajele din zonă.

Angajații benzinăriei din Baia de Criș au anunțat autoritățile că au făcut o descoperire macabră: ei au găsit trupul unui bărbat într-un bazin care era îngropat în sol. Trupul bărbatului a fost scos la suprafață de echipele de intervenție:„În cel mai scurt timp pompierii salvatori din cadrul Stației Brad s-au deplasat la locul indicat. Trupul neînsuflețit al bărbatului în vârstă de 56 de ani a fost extras din canal, iar polițiștii au început investigația pentru a determina condițiile în care omul și-a pierdut viața”, a declarat Anemona Doda purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara.

La scurt timp, localnicii din Sântămăria Orlea au anunțat autoritățile după ce au văzut că într-un canal, în aval de unul dintre barajele din zona Hațeg, se afla trupul unei persoane. Echipajele de pompieri și prim-ajutor ale Detașamentului Hunedoara și punctului de lucru Bretea Română au scos la mal trupul unui bărbat în vârstă de 68 de ani care a fost predat Serviciului de Medicină Legală, informează site-ul glasul-hd.ro. Potrivit reprezentantului IPJ Hunedoara, Bogdan Nițu, bărbatul se afla în zona respectivă la pescuit și a alunecat accidental în bazinul de decantare a apei. „În ambele cazuri nu sunt suspiciuni de omor, iar trupurile celor doi vor fi supuse necropsiei. În ambele cazuri polițiștii continuă cercetările”, a adăugat Bogdan Nițu.

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.