Dosar penal, după ce o fată de 16 ani a fost agresată de o alta de 13 ani

Dosar penal, după ce o fată de 16 ani a fost agresată de o alta de 13 ani
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Potrivit glasul-hd.ro, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezența mai multor adolescenți, o minoră în vârstă de 16 ani, a fost agresată o altă minoră de 13 ani. În cauză polițiștii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de lovire și alte violente și tulburarea liniștii si ordinii publice.

Imaginile cu agresarea fetei de 16 ani au fost publicate pe o rețea de socializare în data de 6 septembrie şi au fost însoţite de mesajul: ”Deva, un oraş liniştit unde lumea relativ duce o viaţă cât de cât decentă, cu mici scântei. Acum înainte de alegeri, se trezeşte o mică smardoaica să facă ea legea pe zonă! Nu se poate atâta nesimţire şi nepăsare din partea celorlalţi care doar au filmat fără să intervină (“prieteni”). Trebuie oprit acest bulling ce e din ce în ce tot mai mare şi ajunge la un nivel foarte ridicat. Nu cred că aşa aţi fost învăţaţi acasă de către părinţii voştri, atât sper, şi sincer lucrurile acestea nu trebuie lăsate la voia întâmplării . Poliţia în momentul de faţă chiar ar trebui să se autosesizeze şi sa îşi facă datoria. Aş aprecia să distribuiti acest video dacă domnişoara a vrut sa fie vedetă şi şmecheră să fie atunci”.

Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz.

”În data de 07.09.2020, în urma unei postari pe o reţea de socializare a unui mesaj şi a unei filmări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Deva, s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în prezenţa mai multor martori (adolescenţi) o minoră în vârstă de  16 ani, a fost agresată de către o altă minoră de 13 ani. În cauză poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunile de lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara, potrivit sursei citate.

Imaginile apar la puţin timp după ce scene similare au fost filmate la Târgu Jiu, unde patru fete cu vârste între 12 şi 14 ani au bătut, insultat şi umilit o altă fată de 13 ani. Una dintre agresoare, de 14 ani, a fost reţinută în acest caz, iar parinţii celorlalte fete au fost amendaţi cu câte 500 de lei.

Sursă foto glasul-hd.ro.

 

 

Image