Două firme, care s-au certat cu o a treia companie din cauza prețului unor lucrări de asfaltare, și-au luat asfaltul acasă

Două firme, care s-au certat cu o a treia companie din cauza prețului unor lucrări de asfaltare, și-au luat asfaltul acasă
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Scene incredibile în orașul Aninoasa, județul Hunedoara, unde zeci de metri de asfalt de pe o stradă au fost decopertați la scurt timp după turnare.

Două firme, din Hațeg și Deva, s-au certat cu o a treia companie din cauza prețului lucrărilor după ce au introdus canalizarea și magistrala de apă pe respectiva stradă, relatează b1tv.ro citând Ediția de Dimineață. 
”Cele două firme s-au înțeles să pună jumătate -jumătate să asfalteze înapoi strada. Lucrarea fiind finalizată, toate bune. Cele două firme, după asfaltarea străzii, nu s-au înțeles la prețul asfaltului.
Firma care a făcut lucrarea de asfaltare a venit și și-a luat asfaltul. După ce a fost finalizată, a venit și a rașchetat jumătate de asfalt care l-a pus și a spus firmei cu magistrala de apă: „refaceți voi””, a declarat primarul orașului Aninoasa, Nicolae Dunca.

Conform sursei citate, asfaltarea străzii le-ar fi costat pe cele două firme are au stricat drumul pentru a introduce țevi de apă și canalizare în jur de 170.000 lei, de fiecare.

Operatorul de apă din Valea Jiului, beneficiarul lucrărilor de extindere a rețelelor de apă și canalizare, caută soluții pentru a reface strada distrusă de cei care și-au luat asfaltul acasă.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Sursă foto Ediția de Dimineață.

Image