Hunedoara: Un tren de marfă a deraiat

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Compania Naţională de Căi Ferate CFR a informat că traficul feroviar între staţiile Zam - Câmpuri Surduc, județul Hunedoara, se desfăşoară la această oră doar pe firul I, din cauza deraierii a 5 vagoane din compunerea unui tren privat de marfă. În ultimele săptămâni mai multe trenuri au deraiat în țară.
Trenul de marfă, care aparţine operatorului privat DB Cargo Rail România, are în compunere 20 de vagoane şi circula în tranzit pe relaţia Curtici - Giurgiu Nord, transportând role de hârtie.
Din cauza incidentului două trenuri de călători au staționat în zonă.
La faţa locului echipele feroviare de intervenţie ale Regionalei CF Timişoara vor acţiona pentru repunerea pe şină a vagoanelor cu un tren de ajutor cu vinciuri, care va fi îndrumat din staţia Simeria.
Potrivit AGERPRESS, este al treilea incident de acest fel în ultimele două săptămâni. În data de 2 martie, locomotiva unui tren care circula pe relaţia Braşov - Curtici a deraiat de un boghiu la ieşire din staţia Săvârşin. În 8 martie, un vagon din compunerea unui tren pe relaţia Sighetu Marmaţiei - Dej Călători, a deraiat de un boghiu la intrare în staţia Coşbuc. Foto cu caracter ilustrativ. 

Image