Incendiu într-un depozit de deşeuri reciclabile în apropiere de municipiul Deva - VIDEO

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un incendiu a izbucnit luni într-un depozit de materiale reciclabile amplasat lângă fabrica de ciment din localitatea Chişcădaga, în apropiere de municipiul Deva. La faţa locului au intervenit pompierii militari cu trei autospeciale de stingere şi formaţia de pompieri de pe platforma industrială menţionată.
Incendiul s-a manifestat în zona benzii transportoare a deşeurilor şi a fost izolat de pompierii militari, urmând ca echipajele sosite la faţa locului să lucreze pentru lichidarea focarelor.
Nu au fost înregistrate persoane rănite sau intoxicate cu fum.
"La momentul sosirii pompierii au găsit un incendiu ce se manifesta la baloţi de deşeuri textile şi plastice, depozitaţi pe aproximativ 300 de metri pătraţi. În aproximativ 15 minute pompierii au stopat ofensiva flăcărilor şi lucrează pentru lichidarea focarelor", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, Anemona Doda, potrivit AGERPRES.

Pe lângă cele trei autospeciale de stingere, fiecare cu o capacitate de 9.000 de litri de apă, la faţa locului a fost deplasată şi o maşină CBRN - o autospecială care poate analiza gradul de poluare a aerului, autovehiculul fiind specializat în detectare chimică, bacteriologică, radiologică şi nucleară.
Depozitul deţine autorizaţie de securitate la incendiu.

Sursă foto/video replicahd.ro.

 

Image