Minor internat cu fractură craniană, după ce tatăl unui copil a dat cu el de pământ, într-un parc din Hunedoara

Minor internat cu fractură craniană, după ce tatăl unui copil a dat cu el de pământ, într-un parc din Hunedoara
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un băiat de 13 ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, și este internat cu fractură craniană, după un incident petrecut ieri într-un parc din Hunedoara, anunță ziardehunedoara.ro. Acesta a fost rănit de un bărbat de 29 de ani care a dat, pur și simplu, cu el de pământ. Întregul incident a fost filmat, iar înregistrarea a circulat câteva ore pe rețelele de socializare și stârnind indignarea întregii țări.

Cazul a ajuns rapid și în atenția Poliției, imediat fiind făcută o reconstituire a incidentului la fața locului.

“Astăzi (duminică, n.r.), în jurul orei 15.50, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată pe numărul unic de urgență 112, despre faptul că un copil a fost trântit la pământ de un părinte în zona unui parc, situat pe raza municipiului Hunedoara. Imediat la fața locului s-a deplasat o echipă de ordine publică care a stabilit faptul că în jurul orei 15:35 în timp ce se aflau lângă un leagăn doi minori s-au certat, iar la scurt timp tatăl unuia dintre ei l-a luat pe celălalt minor l-a ridicat, după care l-a trântit la pământ. Minorul a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la spitalul Deva, pentru îngrijiri medicale. În urma cercetărilor, a fost identificat prezumtivul autor al faptei, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Hunedoara care a declarat că în momentul în care a auzit că fiul său s-a certat cu un alt copil, în spatele blocului, s-a adus la acesta și într-un moment de furie l-a trântit la pământ, după care a plecat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe si violenta în familie, iar persoana bănuită a fost condusă la sediul Poliției, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IJP Hunedoara.

Reprezentanții Inspectoratului au mai precizat și că fiul tânărului de 29 de ani, în vârstă de 7 ani, care a fost și el lovit de bărbat, a fost aud audiat ca victimă a violenței în familie, în prezența reprezentanților DGASPC.

Potrivit ziardehunedoara.ro, celălalt minor, de 13 ani, a fost dus la spital și internat pentru îngrijiri medicale, acesta având o fractură craniană. ACeeași sursă mai scrie că adolescentul ar fi nepotul agresorului.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat instanței, luni, cu propunere de arestare preventivă.

 

 

 

Image
Image