fbpx

Nouă persoane, conduse la audieri în urma incidentelor cu poliţiştii din municipiul Hunedoara

Nouă persoane, conduse la audieri în urma incidentelor cu poliţiştii din municipiul Hunedoara

Image
Image

Poliţiştii şi procurorul de caz vor stabili, duminică, măsurile legale care se impun după incidentele violente care au avut loc, sâmbătă după-amiaza, într-un cartier din municipiul Hunedoara, când oamenii legii au fost atacaţi cu pietre, iar două maşini ale poliţiei au fost avariate de o parte dintre cei prezenţi în zonă.

Potrivit AGERPRES, nouă persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliţiei Hunedoara, în cauză fiind deschis un dosar penal pentru ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

"În cursul acestei dimineţi se vor dispune, împreună cu procurorul de caz, măsurile legale ce vor fi luate, în continuare, în acest caz. Până în momentul de faţă, nouă persoane au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara pentru audieri în cadrul dosarului penal constituit pentru comiterea infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În funcţie de participaţia fiecăruia la comiterea faptelor, vor fi dispuse măsuri legale. Ancheta va continua în acest caz, în vederea luării de măsuri faţă de toţi cei implicaţi", a informat duminică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit sursei citate.

În cartierul din Hunedoara unde au avut loc incidentele erau prezente, în continuare, duminică, dispozitive de ordine publică formate din poliţişti şi jandarmi, fără să mai fie înregistrate incidente.

Sursă foto captură Youtube.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.