fbpx

O ambulanță a distrus mai multe morminte dintr-un cimitir

O ambulanță a distrus mai multe morminte dintr-un cimitir

Image
Image

Mai multe monumente funerare și gardul unui cimitir din zona Bejan, din Deva, au fost distruse de o Ambulanță care a plecat „la plimbare”.

Echipajul se afla la un caz, însă înainte de a coborî din mașină, ambulanțierul a uitat să tragă frână de mână. Autospeciala, oprită într-o zonă înclinată, a luat-o la vale. În urma incidentului, gardul cimitirului și câteva morminte au fost distruse și ambulanța a fost serios avariată.

Ambulanța a doborât o parte din gardul cimitirului și a distrus câteva morminte.

Potrivit servuspress.ro, o comisie de disciplină, întrunită la nivelul Serviciului Județean de Ambulanță (SAJ) Hunedoara, anchetează incidentul.

„Greșeala a fost a șoferului care nu a asigurat Ambulanța, iar aceasta a plecat singură și a distrus gardul cimitirului și mai multe morminte. Și mașina este avariată. Aceasta se află deja în service unde va rămâne pentru cel puțin o lună. O comisie de disciplină se va întruni și va analiza incidentul, urmând a fi luate măsurile care se impun (…) Echipajul se afla la un caz, la o pacientă care acuza dureri în piep și amețeli. Poliția nu este implicată, nefiind un drum public”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, conform sursei citate.

 

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

 

Foto captura video servuspress.ro

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.