fbpx

O fetiţă şi mama sa, rănite într-o explozie produsă după o acumulare de gaze

O fetiţă şi mama sa, rănite într-o explozie produsă după o acumulare de gaze

Image
Image

O fetiţă de un an şi trei luni şi mama sa, de 27 de ani, au fost rănite într-o explozie produsă în urma unei acumulări de gaze, într-un bloc de locuinţe din Hunedoara. Tânăra este în stare gravă.

Explozia s-a produs la etajul 9 al unui bloc de locuinţe din Hunedoara, informează G4Media.

Mamă, rănită grav într-o explozie produsă de o acumulare de gaze

Femeia de 27 de ani, victimă a exploziei produsă vineri dimineaţa într-un apartament din municipiul Hunedoara, prezintă arsuri de gradele I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, fiind internată la spitalul din localitate, potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Fiica ei, în vârstă de un an şi trei luni, care se afla în locuinţă cu victima, prezintă o roşeaţă a feţei – eritem facial.

„În urma evenimentului de la Hunedoara au rezultat două victime. O femeie de 27 de ani, cu arsuri de gradul I, II şi III pe aproximativ 75-80% din suprafaţa corpului, faţă, torace, membre superioare şi inferioare. A fost evaluată şi stabilizată de echipajul cu medic de la SAJ Hunedoara şi transportată la spital. A doua victimă a fost o minoră de un an şi trei luni, care, în urma evaluării, prezenta doar un eritem facial, neavând alte arsuri”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, dr Călin Dumitrescu, citat de Agerpres.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.