fbpx

Rătăcit în munte, dorind să ajungă "pe drumul cel mai scurt" la Chişinău

Rătăcit în munte, dorind să ajungă "pe drumul cel mai scurt" la Chişinău

Un bărbat s-a rătăcit cu maşina pe un drum judeţean din judeţul Hunedoara. Omul şi-a setat GPS-ul să-l ducă pe drumul cel mai scurt spre Chişinău, în Republica Moldova.

Şoferul a fost salvat de pompierii militari din Deva, după ce a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, potrivit replicahd.ro.

Turistul a fost găsit în apropierea satului Poieniţa Tomii și le-a relatat pompierilor deveni că a pornit din Scoţia cu destinaţia Republica Moldova, iar în judeţul Hunedoara a setat GPS-ul să-l ducă la Chişinău, pe drumul cel mai scurt.

Deşi se deplasa cu un autoturism off road, drumul cel mai scurt spre casă s-a dovedit o mare problemă pentru şoferul imprudent, care a intrat în panică atunci când a rămas blocat pe un drum de munte acoperit cu zăpadă înghețată.

Pompierii militari care au ajuns la fața locului au verificat starea de sănătate a bărbatului nevoit să-și aștepte salvatorii la -12 grade Celsius.

Autoturismul a fost scos din șanț cu ajutorul unui tractor al Serviciului Voluntar de Situații de urgență din comuna Vețel, iar șoferul a fost condus spre un loc sigur.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a continuat drumul spre casă decis să nu mai seteze niciodată GPS-ul pe 'drumul cel mai scurt', în zone pe care nu le cunoaşte.

Sursă foto replicahd.ro.

 

 

 

Image
Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.