Rătăcit în munte, dorind să ajungă "pe drumul cel mai scurt" la Chişinău

Rătăcit în munte, dorind să ajungă "pe drumul cel mai scurt" la Chişinău
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un bărbat s-a rătăcit cu maşina pe un drum judeţean din judeţul Hunedoara. Omul şi-a setat GPS-ul să-l ducă pe drumul cel mai scurt spre Chişinău, în Republica Moldova.

Şoferul a fost salvat de pompierii militari din Deva, după ce a cerut ajutor la numărul de urgenţă 112, potrivit replicahd.ro.

Turistul a fost găsit în apropierea satului Poieniţa Tomii și le-a relatat pompierilor deveni că a pornit din Scoţia cu destinaţia Republica Moldova, iar în judeţul Hunedoara a setat GPS-ul să-l ducă la Chişinău, pe drumul cel mai scurt.

Deşi se deplasa cu un autoturism off road, drumul cel mai scurt spre casă s-a dovedit o mare problemă pentru şoferul imprudent, care a intrat în panică atunci când a rămas blocat pe un drum de munte acoperit cu zăpadă înghețată.

Pompierii militari care au ajuns la fața locului au verificat starea de sănătate a bărbatului nevoit să-și aștepte salvatorii la -12 grade Celsius.

Autoturismul a fost scos din șanț cu ajutorul unui tractor al Serviciului Voluntar de Situații de urgență din comuna Vețel, iar șoferul a fost condus spre un loc sigur.

Potrivit sursei citate, bărbatul şi-a continuat drumul spre casă decis să nu mai seteze niciodată GPS-ul pe 'drumul cel mai scurt', în zone pe care nu le cunoaşte.

Sursă foto replicahd.ro.

 

 

 

Image