fbpx

Un bolovan s-a prăbuşit prin acoperişul unei case

Un bolovan s-a prăbuşit prin acoperişul unei case

Image
Image

Bolovanul care a căzut marţi prin acoperişul şi tavanul unei case din municipiul Hunedoara era o bucată de zgură rezultată în urma unei detonări efectuate de o societate în incinta fostului combinat siderurgic din localitate.

Potrivit Agerpres citând Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, platforma de lucru se află la o distanţă de circa un kilometru de locul în care a căzut bucata de zgură. Un alt fragment, din acelaşi material, a fost găsit de poliţişti în curtea unei alte case din Hunedoara, incidentul fiind reclamat la Poliţie.

"În urma cercetărilor s-a stabilit că cele două corpuri căzute la cele două imobile sunt bucăţi de zgură, care au provenit în urma detonării unei bucăţi de zgură, activitate desfăşurată la aproximativ un kilometru de imobilele în cauză, respectiv în incinta fostului combinat siderurgic, pe actuala platformă, unde două societăţi comerciale desfăşoară activităţi de excavare şi colectare a deşeurilor metalice", se arată într-un comunicat al IPJ Hunedoara.

Ancheta în acest caz este în desfăşurare, urmând ca din cercetările efectuate să se stabilească toate împrejurările în care s-au comis aceste incidente.Poliţiştii vor verifica şi dacă activităţile din incinta fostului combinat, desfăşurate de către cele două societăţi comerciale, s-au efectuat cu respectarea prevederilor legale.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă.

Potrivit sursei citate, piatra avand greutatea de peste 40 de kilograme şi o lungime de 30 de centimetri a căzut marţi prin acoperişul unei case din municipiul Hunedoara şi prin plafonul camerei de la etajul întâi, producând doar pagube materiale. O mamă cu doi copii minori, care se afla în casă la momentul incidentului, a scăpat fără probleme pentru că era la parterul locuinţei.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto: Agerpres.

 

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.