fbpx

Un şef de schimb de la Penitenciarul Deva, atacat cu o foarfecă de către un deţinut

Image
Image

Un şef de schimb de la Penitenciarul Deva a fost atacat miercuri cu o foarfecă de către un deţinut. Victima a suferit trei înţepături în partea stângă, intercostal şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) Deva.

Incidentul a avut loc cu puţin înainte de terminarea schimbului, în timp ce se derula o operaţiune de mutare a deţinutului într-o altă cameră de detenţie, a declarat, pentru AGERPRES, liderul Sindicatului Independent “Vulturul”, Nicolae Grosu.

“Şeful de schimb a fost atacat de către deţinut cu o foarfecă şi înţepat de trei ori în partea stângă a corpului. A fost transportat la UPU Deva, unde a primit îngrijiri medicale şi i s-au făcut investigaţii şi analize medicale. Aşteptăm rezultatul acestora”, a spus Grosu.

Potrivit sursei citate, conducerea Penitenciarului Deva a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva. Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Deva, cauzele care au dus la producerea acestui incident vor face obiectul unor verificări interne, iar împotriva deţinutului agresor fi dispuse măsuri disciplinare.
“În conformitate cu prevederile legale, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva, fiind de asemenea dispuse verificări interne, pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor produceri incidentului, urmând şi aplicarea procedurilor disciplinare în cazul deţinutului implicat”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Deva.

Surs[ foto B1.

Image
Image

Publish modules to the "offcanvas" position.