Unul dintre cei șase copii loviți pe trecerea de pietoni, la Petroșani, a murit. Tânărul care a condus beat și fără permis a fost arestat preventiv

copii loviți pe trecere
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un minor de 11 ani, dintre cei șase copii loviți pe o trecere de pietoni din Petroșani, acum două zile, s-a stins din viață la spital, în ciuda eforturilor medicilor. Între timp, față de tânărul care a provocat tragedia au fost dispuse măsuri preventive.

 

Joi, unul dintre minorii loviți de mașină la Petroșani, în vârstă de 11 ani, a decedat la secţia de Terapie intensivă a spitalului din localitate, a anunțat Digi24. Alţi trei copii au fost transferaţi la un spital din Timişoara. Ceilalţi doi răniţi au rămas internaţi la Petroşani.

După decesul copilului, cercetările în dosarul penal deschis de poliţişti au fost extinse pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului unui eveniment rutier fără încuviinţarea poliţiştilor, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi conducere fără permis.

Cei şase copii care au fost accidentaţi miercuri seară, în timp ce traversau strada prin loc marcat, aveau vârste cuprinse între 11 şi 14 ani. 

Tânărul de 19 ani implicat în accident, care nu avea permis auto, a condus aflându-se sub influența alcoolului și a fugit de la locul accidentului. Acesta a fost reținut la scurt timp după tragedie, iar ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Sursa foto: digi24.ro

 

Image