VIDEO. Scandal într-un cartier hunedorean. Două mașini de intervenție au fost avariate

VIDEO. Scandal într-un cartier hunedorean. Două mașini de intervenție au fost avariate
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Poliţiştii care verificau respectarea ordonanţelor militare, într-un cartier din municipiul Hunedoara, au fost atacaţi cu pietre, după ce au legitimat un bărbat băut, care nu avea declaraţie pe propria răspundere. Potrivit replicahd.ro, trei persoane au fost reţinute, iar două autospeciale au fost avariate.

”Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 6 (str. Batiz) din municipiul Hunedoara, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie. Șapte dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (întrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).
Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă într-una dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenți la adresa polițiștilor.

În acest moment, după intervenția poliției și jandarmeriei, toate persoanele din acea zona s-au retras în locuințe și situația a revenit la normal”, a informat IPJ Hunedoara, ieri, potrivit sursei citate.

Sursă foto captură Youtube.
Sursă video Youtube BZI.

 

Image