fbpx

Șoferul automobilului cu migranți, care s-a răsturnat în Timiș, s-a predat la poliție

Șoferul automobilului cu migranți, care s-a răsturnat în Timiș, s-a predat la poliție

Image
Image

Şoferul maşinii care s-a răsturnat în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş şi care transporta 12 migranţi, dintre care doi au decedat şi alţi zece au fost răniţi, s-a predat la Poliţie în noaptea de miercuri spre joi. Acesta este şi el rănit, iar pe numele său a fost deschis dosar penal.

”În urma verificărilor efectuate, a fost identificat conducătorul autoturismului implicat în accidentul soldat cu decesul a 2 persoane şi rănirea a altor 10, ulterior acesta prezentându-se la sediul Secţiei 2 Poliţie Urbană Timişoara. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea proprie a procurorului din cadrul Parchetului de le lângă Tribunalul Timiş”, transmite IPJ Timiş potrivit news.ro.

Șoferul de 22 de ani este și el rănit

Potrivit poliţiştilor, şoferul este şi el rănit. Bărbatul este un tânăr de 22 de ani, din judeţul Neamţ, care miercuri a fost în Serbia pentru a negocia transferul migranţilor pe care i-a preluat, după ce au pătruns ilegal în România.

Acesta este acum cercetat pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat.

Potrivit sursei citate, maşina cu cinci locuri, condusă de tânăr şi în care se aflau migranţi de origine afgană, s-a răsturnat miercuri, în localitatea Iecea Mică din judeţul Timiş. Cei zece bărbaţi răniţi au fost transportaţi la spital cu ambulanţe. Şoferul nu a fost identificat de poliţiştii ajunşi la faţa locului, astfel că a fost căutat cu ajutorul unui elicopter şi al camerelor cu termoviziune. De asemenea, au fost instalate filtre ale Poliţiei în zonă.

Foto: news.ro.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.