fbpx

Adolescent filmat în timp ce chinuie și ucide o pisică călcând-o în picioare. Animalul a murit în chinuri groaznice. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Adolescent filmat în timp ce chinuie și ucide o pisică călcând-o în picioare. Animalul a murit în chinuri groaznice. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Image
Image

Scene terifiante filmate în Parcul Clăbucet din Timișoara au apărut pe o rețea de socializare. Un adolescent a fost filmat în timp ce călca în picioare o pisică. Animalul a murit în chinuri, în prezența mai multor tineri.

Potrivit tion.ro, totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în Parcul Clăbucet din Timișoara, unde un tânăr de 16 ani a început să lovească cu picioarele o pisică și să o strivească, până când și-a dat ultima suflare în chinuri groaznice.

Scena s-a petrecut sub ochii mai multor adolescenți, prieteni de-ai tânărului, a fost înregistrată cu telefonul mobil și a ajuns pe internet.

Gestul băiatului a stârnit reacții puternice în rândurile internauților. Până marți dimineață mai multe persoane au depus sesizări pe adresa de e-mail a IPJ Timiș.
Sesizări despre fapta adolescentului au primit și polițiștii gorjeni care au mers la el acasă pentru a-l lua la întrebări.

Tânărul este din localitatea gorjeană Mătăsari, iar tatăl lui le-a povestit polițiștilor că este plecat în Timișoara în vizită la rude.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale l-au ridicat pe băiat de la locuința rudelor sale din din Timișoara și l-au dus la audieri la sediul IPJ Timiș. De acolo, potrivit sursei citate, urmează să fie transferat la Secția 3 Poliție Timișoara.

Copilul a recunoscut totul în fața polițiștilor și a povestit că s-a jucat împreună cu un prieten. El va fi, cel mai probabil, cercetat penal pentru infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Potrivit tion.ro, tânărul care a omorât pisica a fost reținut pentru 24 de ore, în urma audierilor. Acesta va fi pus în arest de către cei de la IPJ Timiș.

Imagine cu caracter ilustrativ pressalert.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.