Image

Adolescent filmat în timp ce chinuie și ucide o pisică călcând-o în picioare. Animalul a murit în chinuri groaznice. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore

Adolescent filmat în timp ce chinuie și ucide o pisică călcând-o în picioare. Animalul a murit în chinuri groaznice. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Scene terifiante filmate în Parcul Clăbucet din Timișoara au apărut pe o rețea de socializare. Un adolescent a fost filmat în timp ce călca în picioare o pisică. Animalul a murit în chinuri, în prezența mai multor tineri.

Potrivit tion.ro, totul s-a petrecut în noaptea de duminică spre luni în Parcul Clăbucet din Timișoara, unde un tânăr de 16 ani a început să lovească cu picioarele o pisică și să o strivească, până când și-a dat ultima suflare în chinuri groaznice.

Scena s-a petrecut sub ochii mai multor adolescenți, prieteni de-ai tânărului, a fost înregistrată cu telefonul mobil și a ajuns pe internet.

Gestul băiatului a stârnit reacții puternice în rândurile internauților. Până marți dimineață mai multe persoane au depus sesizări pe adresa de e-mail a IPJ Timiș.
Sesizări despre fapta adolescentului au primit și polițiștii gorjeni care au mers la el acasă pentru a-l lua la întrebări.

Tânărul este din localitatea gorjeană Mătăsari, iar tatăl lui le-a povestit polițiștilor că este plecat în Timișoara în vizită la rude.

Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale l-au ridicat pe băiat de la locuința rudelor sale din din Timișoara și l-au dus la audieri la sediul IPJ Timiș. De acolo, potrivit sursei citate, urmează să fie transferat la Secția 3 Poliție Timișoara.

Copilul a recunoscut totul în fața polițiștilor și a povestit că s-a jucat împreună cu un prieten. El va fi, cel mai probabil, cercetat penal pentru infracțiunea de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept.

Potrivit tion.ro, tânărul care a omorât pisica a fost reținut pentru 24 de ore, în urma audierilor. Acesta va fi pus în arest de către cei de la IPJ Timiș.

Imagine cu caracter ilustrativ pressalert.ro.

Image
Image