fbpx

Anunțul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș în cazul șefului Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Timișoara

Anunțul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș în cazul șefului Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din Timișoara

Image
Image

Şeful Secţiei de Chirurgie Cardiovasculară de la la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara, Marian Gaşpar, este acuzat de luare de mită. Medicul ar fi fost prins în flagrant, în timp ce lua 1.000 de euro. Biroul său a fost percheziţionat în cursul zilei de luni.

“În dimineața zilei de 26 septembrie 2022, procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, cu sprijinul ofițerilor D.G.A. București și cei ai Serviciului Județean Anticorupție Arad, au organizat un flagrant pentru depistarea comiterii unei infracțiuni de corupție la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara.

În prezent se desfășoară percheziții, în vederea stabilirii situației de fapt și a lămuririi împrejurărilor cauzei, urmând ca persoana vizată să fie condusă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a fi audiată în legătură cu presupusa faptă cercetată.   

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.

Precizăm că începerea urmăririi penale in rem reprezintă o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră!  

Foto ilustrativ, caon.ro.

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.