Au furat seiful din sediul unei firme în timp ce patronul dormea la etaj

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Persoane necunoscute au pătruns, în noaptea de duminică spre luni, în sediul unei societăți comerciale din Lugoj și au furat un seif cu bani. În aceeași clădire locuiesc și proprietarii firmei.

Potrivit tion.ro, spargerea a fost dată în cursul nopții de duminică spre luni și a fost descoperită de patronul societății comerciale luni dimineață în jurul orei 7.20. Persoane necunoscute au pătruns în curtea imobilului pe poarta principală după ce au forțat încuietoarea. Au intrat apoi în clădire pe un geam și au mers în biroul în care se afla seiful cu bani. L-au furat cu totul, iar la plecare au luat și DVR-ul de la sistemul de supraveghere video.

Potrivit sursei citate, omenii legii au deschis un dosar penal pentru furt calificat și încearcă acum să dea de urma hoților. Până acum s-a stabilit faptul că spargerea a fost dată în intervalul orar 21.00-07.00, iar spărgătorii au acționat fără să fie observați. Totul în condițiile în care proprietarul afacerii și familia sa locuiesc în același imobil. Prejudiciul nu a fost încă stabilit.

Sursă foto Ziare.com.

Image