fbpx

BARCĂ RĂSTURNATĂ ÎN MUREȘ. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în apă, în timpul operațiunilor de căutare a celor patru victime date dispărute

BARCĂ RĂSTURNATĂ ÎN MUREȘ. Cadavrul unui bărbat a fost găsit în apă, în timpul operațiunilor de căutare a celor patru victime date dispărute

Image
Image

BARCĂ RĂSTURNATĂ ÎN MUREȘ. Echipajele care participă, în zona Periam Port, la căutarea celor doi bărbați și doi copii dispăruți după accidentul de luni seară au găsit vineri cadavrul unei persoane de sex masculin.

 

"Pe sectorul de căutare Periam-Igriş, pe râul Mureş, a fost identificat trupul unei persoane de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă şi identificată", a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad, care participă la căutări alături de colegii din Timiş.

ISU Arad nu a putut oferi deocamdată alte informaţii despre victimă şi nici măcar nu a putut preciza dacă aceasta este una dintre persoanele dispărute după răsturnarea bărcii.

Căutările în cazul celor patru persoane date dispărute au fost reluate vineri dimineaţă cu noi efective, în Periam Port, a transmis ISU Timiş.

Vă reamintim că o barcă neînmatriculată  în care se aflau 12 persoane, condusă de un bărbat fără permis și aflat sub influența alcoolului, s-a răsturnat, luni seară, în Mureș. Un copil a fost scos din apă decedat, la scurt timp după aceea, iaralte șapte persoane au fost găsite în viață. În continuare sunt căutați un bărbat de 29 de ani, din Arad, care era tatăl copilului decedat, un bărbat de 31 de ani, din Nădlac, precum şi cei doi copii ai acestuia din urmă.

UPDATE - Victima găsită vineri este tânărul de 29 de ani al cărui fiu de 3 ani a murit, de asemenea, în tragicul accident de la începutul săptămânii. Acesta mai are un copil de câteva luni. Eduard urma să se căsătorească luna viitoare cu logodnica lui, o tânără care se numără printre supraviețuitorii accidentului.

Urmăreşte pagina de Facebook „Telegrama” pentru ştiri şi analize de ultimă oră! 

Sursa foto: ISU Banat

 

 

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.