fbpx

Captură de droguri în Timiș

Image
Image

O operațiune a polițiștilor timișoreni de la antidrog a avut loc în noaptea de joi spre vineri. Oamenii legii au prins trei indivizi care transportau o cantitate însemnată de droguri. Aceștia chiar urmau să facă o livrare în momentul în care au fost prinși. Indivizii au fost reținuți la punctul de trecere a frontierei Nădlac II, oamenii legii având informații despre un transport de droguri de risc, adus din Olanda. Oamenii legii au capturat 3 kilograme de amfetamină și 10 grame de cocaină.

Potrivit tion.ro, polițiștii timișoreni de la Crimă Organizată aveau informații că un individ urma să intre în țară prin Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II și l-au așteptat. Acesta era însoțit de doi tineri.
„Astfel, în jurul orelor 18.00, pe sensul de intrare în țară, s-a prezentat un autoturism, condus de un bărbat, de 27 de ani, însoțit de un bărbat, de 23 de ani și o tânără, de 19 ani. În urma controlului autoturismului, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3 kg. de amfetamină, 10 g. de cocaină, un cântar de precizie, 4 telefoane, precum și 710 euro. Au fost puse în executare 3 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri. Pe numele celor doi bărbați au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de introducere în țară de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc. Activitățile de documentare și de control au fost derulate cu sprijinul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea”, transmit reprezentanții BCCOT, potrivit sursei citate.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.