Copii morți într-un incendiu de proporții, la Timișoara

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Tragedie, în noaptea de miercuri spre joi, pe strada Memorandului din Timișoara. O casă în care locuia o familie cu patru copii a luat foc. Pompierii au găsit trupurile copiilor carbonizate.

Incendiul s-a produs într-o casă cu două apartamente, amplasată pe strada Memorandului.

Potrivit tion.ro, în imobil, spun pompierii, locuiau nouă persoane. Este vorba despre patru adulți și cinci copii. Apartamentul în care locuiau copiii și doi adulți a fost cel din care a pornit focul.

Cei mici erau în grija fratelui mai mare, de 14 ani, adulții fiind plecați. Băiatul cel mare a mers în bucătărie să încălzească lapte pentru unul dintre frații lui și atunci a văzut focul. A dat fuga la vecini să ceară ajutor, însă frații lui au rămas în urmă.

„La locul intervenției s-au deplasat de urgență 5 autospeciale de stingere, 3 echipaje SMURD, 2 ambulanțe SAJ cu medic, 2 ambulanțe SAJ cu asistent medical și o autospecială de transport personal și victime multiple. La sosirea echipajelor la fata locului, incendiul se manifesta într-o cameră și pe holul locuinței cu o degajare mare de fum”, au transmis reprezentanții ISU Banat.

Trei dintre adulții care locuiau în cele două apartamente au fost transportați la spital împreună cu băiatul de 14 ani. Cel de-al patrulea a primit îngrijiri medicale la fața locului însă a refuzat să meargă la spital.

Pompierii au organizat rapid echipe de căutare-salvare care au intrat în imobil după cei patru copii. Cu toții au fost găsiți însă decedați.

Credit foto tion.ro.

 

Image