Image

Criminal în libertate: A înjunghiat patru oameni şi a lovit cu maşina un poliţist

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Un individ a înjunghiat mortal un bărbat în parcul din Făget, judeţul Timiş, a rănit grav o femeie, a înjunghiat alte două persoane în satul Temereşti, iar pe alta a lovit-o cu o maşină pe care a furat-o. Potrivit tion.ro, Bărbatul nu a fost încă prins.

Cele două victime din Făget erau soț și soție și făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temereşti. Pe drum a furat o maşină, pentru care a mai înjunghiat alte două persoane.

Încercând să scape de poliţiştii care îl urmăreau individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană.

Potrivit tion.ro, criminalul se numește Ionel Boldea, are 32 de ani și este din localitatea timișeană Bichigi. Ar fi cunoscut în zonă după porecla Arega.

Criminalul se numește Ionel Boldea, are 32 de ani și este din localitatea timișeană Bichigi. Ar fi cunoscut în zonă după porecla Arega și este recidivist.

Femeia înjunghiată de Ionel Boldea în parcul din Făget a ajuns la Spitalul Județean din Timișoara, cu un elicopter SMURD. Potrivit reprezentanților UPU, victima este în comă, starea ei este extrem de gravă, iar medicii se străduiesc să îi salveze viața.

Sursă foto tion.ro.

Image
Image