Doi tineri au fost înjunghiaţi într-un cinematograf din Timișoara

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Unul dintre tinerii înjunghiați, în noaptea de luni spre marți, în sala de cinema de la noul mall din Timișoara, este chiar actorul principal al filmului care rula în sală.
Potrivit tion.ro, Raul Andrici viziona proiecția împreună cu vărul său. Cei doi au fost loviți cu cuțitul, în momentul în care i-au atras atenția agresorului că îi deranjează pe spectatori.

Incidentul a izbucnit în timpul proiecției filmului „Pisica Verde”, în una dintre sălile de cinema de la noul mall din Calea Șagului. Raul Andrici, în vârstă de 19 ani, este chiar actorul principal al peliculei, iar luni seară viziona producția împreună cu vărul său în vârstă de 23 de ani.
Agresorul, în vârstă de 36 de ani, făcea gălăgie în timpul filmului, spun martorii, iar cei doi i-au atras atenția. I-a ignorat, iar când a fost apostrofat a doua oară s-a enervat. A scos un cuțit cu lama de câțiva centimetri și i-a atacat pe cei doi tineri. Unul a fost rănit în palmă, iar celălalt în zona cotului.
Victimele au fost preluate de echipaje medicale și au fost transportate la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean din Timișoara și la Casa Austria din Timișoara.

Potrivit sursei citate, agresorul a fost dus la Secția 3 Poliție Timișoara pentru audieri, iar în jurul orei 6, marți dimineață, a fost reținut pentru 24 de ore. El este cercetat acum pentru infracțiunile de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Sursă foto tion.ro.

Image
Image