Femeie șantajată după o relație extraconjugală! Soțul înșelat, martor în proces

Femeie șantajată după o relație extraconjugală! Soțul înșelat, martor în proces
Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Unei femei care a avut o aventură cu o cunoștință mai veche i s-au cerut importante sume de bani pentru ca imagini indecente să nu apară în spațiul public. Soțul femeii a depus mărturie împotriva șantajistului!

Se cunoșteau de mai bine de zece ani, timp în care s-au apropiat mai mult decât s-ar fi cuvenit, femeia fiind căsătorită. În vara lui 2018 s-au reîntâlnit, bărbatul cerând ajutor pentru a-și găsi un loc de muncă în Timișoara. Scânteia s-a reaprins între cei doi, astfel că s-a ajuns din nou la relații intime. Bărbatul a imortalizat totul cu telefonul mobil. La scurt timp, negăsindu-și de lucru, bărbatul a încercat să facă rost de bani de la femeia cu care avusese relații, informează site-ul expressdebanat.ro. Fostul amant i-ar fi solicitat femeii 5.000 de euro, punându-i în vedere că altminteri va face publice imaginile compromițătoare.

Aceasta i-a arătat soțului este că este șantajată și au mers împreună la Poliție. S-a întocmit dosar penal pentru șantaj, chiar dacă bărbatul s-a apărat susținând că a făcut o glumă proastă și că n-a avut niciodată intenția de a publica imagini care să o compromită pe femeia măritată cu care el avea o relație extraconjugală. N-a fost deloc convingător, iar acum răspunde în fața magistraților Judecătoriei Timișoara pentru comiterea infracțiunii de șanta, mai notează expressdebanat.ro.

Image