Foc de armă pentru prinderea unui urmărit național

Image
Ne vedem și pe Facebook!
Image
Rămâi conectat, cu Google News!

Alertă, în noaptea de joi spre vineri, în Timișoara. Polițiștii au făcut uz de armă pentru prinderea unui tânăr de 20 de ani, dat în urmărire națională după ce a fost condamnat pentru tâlhărie calificată. Individul se ascundea de mai bine de doi ani și încă nu a fost prins de polițiști.

Joi noaptea, în jurul orei 22.30, polițiștii timișoreni au observat un grup de tineri în zona mall-ului din Calea Șagului din Timișoara. La vederea oamenilor legii tinerii au luat-o la fugă, iar polițiștii au plecat în urmărirea lor.

Potrivit tion.ro, polițiștii au reușit să prindă o fată, iar după ce au identificat-o și-au dat seama că fratele ei este urmărit național pentru tâlhărie calificată, fiind condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu executare. Au continuat să îi caute pe tinerii din grup și, pe strada Eternității, au observat un tânăr care corespundea descrierii celui căutat.

“La scurt timp, polițiștii au observat pe str. Eternității un tânăr, care seamăna cu cel urmărit, așa că au pornit în urmărirea lui. S-a executat un foc de avertisment, în plan vertical, însă nu s-a reușit prinderea acestuia. În continuare, polițiștii desfășoară activități pentru depistarea persoanei în cauză”, transmit reprezentanții IPJ Timiș, potrivit sursei citate.

Individul ar fi comis fapta în 2016, iar în 13 ianuarie 2017 a fost condamnat urmând să fie introdus în centrul Educativ Buziaș.
Oamenii legii încearcă acum să dea de urma suspectului.

Sursă foto tion.ro.

 

Image