fbpx

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara! Oamenii își fac cumpărăturile lângă cadavrul unui bărbat care a murit în magazin

Imagini șocante într-un supermarket din Timișoara! Oamenii își fac cumpărăturile lângă cadavrul unui bărbat care a murit în magazin

Image
Image

Scene care trădează o nepăsare de neînchipuit s-au petrecut într-un magazin din Timișoara. Unui bărbat de 51 de ani i s-a făcut rău, în incinta supermarketului, iar echipajele de urgență chemate la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

La caz au intervenit și criminaliștii.

În ciuda evenimentelor, activitatea magazinului nu a fost oprită, iar imagini surprinse cel mai probabil de un client arată cum oamenii își văd nepăsători de treabă, continuându-și cumpărăturile nu departe de locul unde zace trupul neînsuflețit, relatează Digi 24.

„Ca urmare a incidentului petrecut astăzi, 19 februarie 2020, în magazinul Lidl de pe strada Iosif Bulbuca, din Timișoara, când unui client i s-a făcut rău la scurt timp după ce a intrat în magazin, dorim să transmitem gândurile și sincerele noastre condoleanțe familiei greu încercate în aceste momente. Colegii noștri au intervenit imediat, atât pentru acordarea primului ajutor, cât și pentru apelarea serviciului de urgență 112, însă, din păcate, eforturile salvatorilor au fost zadarnice. Totodată, le cerem scuze clienților noștri care au fost expuși, fără voia lor, la intervenția autorităților competente", au transmis reprezentanții supermarketului într-un punct de vedere publicat de Opinia Timișoarei.

 

Image

Publish modules to the "offcanvas" position.